7+ zekerheden

1. Aanbetaling koopsom is gegarandeerd

Zon Zeker Garant garandeert de aanbetaling van maximaal 30% van de koopsom met een maximum van € 2.500,-. Ingeval u aanbetaald heeft en uw leverancier gaat failliet zal Zon Zeker Garant de uitvoering van de koopovereenkomst laten uitvoeren.

2. Geen arbeidsloon en voorrijdkosten

Bij een storing van de zonnepanelen of omvormer regelt Zon Zeker Garant de service en betaalt Zon Zeker Garant de voorrijdkosten en arbeidsloon.  Hiervoor is een serviceovereenkomst afgesloten voor onze leden.

3. Direct herstel bij een storing

Zon Zeker Garant zorgt ervoor dat een storing van de omvormer of zonnepanelen binnen 7 dagen na melding zal worden hersteld. Dit zorgt ervoor dat u geen financieel nadeel heeft indien uw zonnepanelen niet of gedeeltelijk niet produceren.

4. Vergoeding na 7 dagen

Indien de storing niet binnen 7 dagen kan worden hersteld ontvangen de leden een vergoeding voor de gemiste productie en besparing. Hierdoor heeft u geen financieel nadeel.

5. Opvolging fabrieksgaranties

De fabrieksgaranties zijn lang en vaak langer dan 10 tot 30 jaar.  Zon Zeker Garant regelt de opvolging van de fabrieksgarantie bij een storing onafhankelijk van uw leverancier. De onafhankelijk van uw leverancier biedt extra zekerheid en voorkomt dat u er alleen voor staat.

6. kWh productie garantie

De aangesloten leveranciers en installateurs maken gebruik van professionele offerteprogrammatuur die een zeer reëel beeld geeft van de toekomstige verwachte stroomproductie van uw zonnepanelen systeem. Zon Zeker Garant garandeert u na 8 jaar een minimale productie van energie in kWh.

7. Winstdeling

Zon Zeker Garant heeft geen winstoogmerk en indien er minder uitgaven zijn dan ontvangen de leden mogelijk een winstuitkering.